onsdag den 17. oktober 2012

Efterårssuppe...

Min far og jeg har - næsten - kunnet holdt folkekøkken i dag. Vi har lavet ikke mindre end fem-en-halv-liter orange efterårssuppe.

Ingredienserne er alt godt fra jorden. Vi brugte - i al beskedenhed -  kartofler, søde kartofler, gulerødder, bladselleri, pastinak, løg, porre, rødbeder, jordskokker, persillerod og friske kryderurter.

Sådan gør man: Put det hele i en gryde. Kog! Rør rundt! Giv det en omgang stavblender! Kom mælk i! Kog op! Smag til! Spis!


Grønsager i kog...

Kryderurter fra haven...

... Det smager fantastisk. Og så er det sundt!

Velbekomme LeLouLaLi

1 kommentar:

  1. INGA MARGRETHE JENSEN18. oktober 2012 kl. 10.31

    JEG KAN - NÆSTEN - DUFTE DET.
    HYG JER I TO, - JEG SENDER DE KÆRLIGSTE TANKER DERNED TIL HAVET.
    FASTEREN.

    SvarSlet